Festes de Nadal a Callús

Dilluns, 23 de desembre de 2019 a les 00:00

Entre una cosa i l’altra, al nostre poble celebrem les festes de Nadal amb una diversitat d’actes per a tots els gustos i públics.

FESTES DE NADAL A CALLÚS

Entre una cosa i l’altra, al nostre poble celebrem les festes de Nadal amb una diversitat d’actes per a tots els gustos i públics.

Dissabte passat, dia 21, malgrat la pluja, la Fira de Nadal va respondre a les expectatives: hi haver més d’un centenar de nens que van poder fer cagar el tió sense mullar-se gaire (sort del pont sota la via del tren!) i es va acabar la xocolata desfeta i gairebé tots els melindros (calculat tot per a unes 150-200 persones).

També el mateix dissabte vam tenir un bon Concert de Nadal de l’Escola de Música de Callús, amb un repertori molt adequat i una bona interpretació de cantaires i de músics. La música tindrà continuïtat en el concert que la Coral Romança oferirà dissabte que ve, dia 28, a les 7h de la tarda al mateix Casal.

Durant els dies 23, 24, 30 i 31 es fa un taller de cuina saludable per als infants i joves que hi vulguin participar. Tindrà lloc a l’escola Joventut, a la tarda, de 3h a 6h.

Com cada any, hi haurà Missa del Gall (dia 24, a les 8h del vespre) i Missa de Nadal (dia 25, a les 12h). Hi participen els Músics de Callús.

I ja posats a l’any nou, els primers dies hi haurà la visita del patge Faruk i la recepció de peticions per als Reis d’Orient. La festa grossa del Reis, però, serà la tarda-vespre del dia 5 de gener, quan arribarà la Cavalcada de ses Majestats els Reis d’Orient per a alegria de la mainada de Callús.

Com cada any, també es farà un concurs de balcons i aparadors per motivar que el poble estigui millor decorat per aquestes festes.

Una novetat d’enguany és la magnífica exposició de pessebres que mostrem a la sala d’actes de l’ajuntament i que es pot visitar cada dia laborable, en hores d’oficina.

No cal dir que des de l’ajuntament, us desitgem unes bones festes! Que tingueu un bon acabament d’any i un feliç començament del 2020!

Darrera actualització: 23.12.2019 | 13:03