Benvinguts gent d'Òmnium!

Dijous, 9 de gener de 2020 a les 00:00

Sigueu benvinguts a Callús, gent d'Òmnium!

 

SIGUEU BENVINGUTS A CALLÚS, GENT D’ÒMNIUM!

Demà, dissabte dia 11 de gener, es reunirà a Callús la junta directiva d’Òmnium Cultural i els presidents de les delegacions territorials. En total, unes 70-80 persones, que són al capdavant de la principal entitat cultural del nostre país, amb més de 180.000 socis, en aquests moments.

Però sobretot Òmnium Cultural és una associació d’una llarga trajectòria en defensa de la llengua, la cultura i el país, Catalunya. Justament per ser una associació amb aquests objectius, Òmnium té en aquests moments el seu president, en Jordi Cuixart, a la presó complint una condemna per una sentència ben injusta. Òmnium, i el seu president de manera específica, és una entitat no violenta i pacifista, que ha defensat sempre els drets del nostre poble de manera serena i democràtica. La seva història i la trajectòria de totes les persones que formen la junta directiva i les juntes territorials ho avalen àmpliament.

Per al nostre poble és tot un honor poder rebre aquesta representació d’Òmnium Cultural. No solament perquè moltes persones del poble –i l’ajuntament des de fa anys- en són socis, sinó perquè en aquests moments la solidaritat amb Òmnium és una mostra més del compromís de tots plegats per continuar maldant per un futur en llibertat i democràcia per a Catalunya.

La sessió de treball que es farà a Callús, després d’una visita a Lledoners, serà una fita més en la trajectòria de l’entitat. Però per al nostre poble serà un punt important, perquè també ens sumarem al corrent que vol construir un país inclusiu, on tots els drets siguin respectats, on la llengua i la cultura catalanes tinguin garantides la seva supervivència i lliure expressió i on tots puguem viure de manera democràtica i sobirana.

Sigueu molt benvinguts a Callús, gent d’Òmnium Cultural!!

Darrera actualització: 09.01.2020 | 08:30